Bli kjent med gjestesolist Håkon Anvik

Categories Arrangementer
Håkon Anvik

Håkon Anvik er utdannet sanger og sanglærer ved Norges Musikkhøgskole, gjennom bachelorprogrammet kandidatstudiet i musikkpedagogikk. Håkon har studert klassisk sang privat hos tenoren og sanglæreren Matthew Mark Marriott siden 2014. På musikkhøgskolen hadde han professor Barbro Marklund som sanglærer, og har gjennom mesterklasser og privattimer fått undervisning i sang av Elizabeth Norberg-Schultz, Randi Stene, Bo Skovhus og Claudia Visca. I løpet av studietiden deltok Håkon på mesterklasser og prosjekter i Oslo, Hamar, Stavanger og Tromsø. Han har så langt hatt to operaroller, vært tenorsolist i Mozarts requiem, sunget jevnlig ved gudstjenester, orgelmatinéer og mannskorprosjekter i Christiania mannskor, samt arrangert og utviklet egne konserter. Håkon er i tillegg sanglærer. I perioden 2018 til 2022 har han jobbet som sanglærer ved Sølvguttenes sangskole, og hatt enkeltelever fra 9-årsalderen til 70.

Håkon er gjestesolist på konserten vår i Torshov kirke 15. juni. Vi gleder oss til å synge sammen!

Bilde: haakon-rodvelt-anvik.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *