Vil du bli med i Torshovkoret? Vi er stadig på utkikk etter flere sangere, enten du er sopran, alt, tenor eller bass. Ta kontakt med Styret for å avtale tidspunkt for prøvesang.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bli medlem?
Send en mail med litt informasjon om deg selv og din eventuelle erfaring med korsang/musikk, så svarer vi deg så fort som mulig og avtaler tidspunkt for prøvesang.

Må jeg på audition? 
Alle som ønsker å bli med i Torshovkoret må gjennom en prøvesang. Her vil du møte dirigenten og to medlemmer fra Styret. Du synger en selvvalgt sang, en salme som dirigenten velger under prøvesangen og skalaer for å se hvilken stemmegruppe du tilhører.

Når får jeg svar på om jeg er med eller ikke? 
Vi gir deg svar så fort som mulig, og senest dagen etter prøvesangen.

Må jeg ha mye erfaring fra før?
Nei. Alle som vil kan prøvesynge. Det viktigste er at du har sangglede og at du synger rent.

Må jeg kunne lese noter?
Nei, det er ikke et krav om å kunne lese noter, men det er selvfølgelig en fordel om du kan det.

Hvilken stemmegruppe tilhører jeg? 
Om du en sopran, alt, tenor eller bass avgjøres av dirigenten under prøvesangen.

Hvor ofte og når er det øvelser? 
Vi øver i Torshov kirke torsdager kl. 19.00-21.30. Det forventes at du stiller på så mange øvelser som mulig og med godt humør! Etter øvelse er det alltid noen som drar til vårt stamsted Grisen for å nyte en korøl eller to.
En helg per semester har vi seminar som forberedelse til konsert. Seminaret etterfølges som regel av en hyggelig sammenkomst med god mat og drikke.

Er Torshovkoret et religiøst kor? 
Nei, men repertoaret vårt er variert og vi synger ved flere anledninger religiøse sanger. I tillegg foregår våre konserter som regel i en kirke (for der er det best akustikk!). I Torshovkoret er alle velkomne, uavhengig av kjønn, alder, legning, religion og etnisitet. Sanggleden er vår felles plattform.